Hava Durumu

Manisa'da Kula Mezbahası, belediyeye tahsis edildi

Kula ilçesi Zaferiye Mahallesi’nde bulunan Mezbahanın ve et taşıma aracının 15 yıl süre ile bedelsiz olarak Kula Belediyesi’ne tahsis edilmesine ilişkin protokol Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun arasında imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 12:45
Kaynak: IGF
Manisa'da Kula Mezbahası, belediyeye tahsis edildi

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Başkan Cengiz Ergün ve Başkan Hüseyin Tosun’un imza altına altığı protokol kapsamında, geçtiğimiz yıllarda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula’ya kazandırılan Kula Zaferiye Mahallesi 247 ada 100 parselde bulunan Mezbaha tesisi ile et taşıma aracı 15 yıl süre ile bedelsiz olarak Kula Belediyesi’ne tahsis edildi.

Protokol ile ilgili konuşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Manisa’nın 2014 yılından sonra Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Kula’ya yakışır, uygun bir mezbahayı yapmıştı. Şimdi biz bu mezbahayı Kula Belediyesi olarak devralıp hizmet verme adına devam edeceğiz. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Her hizmetin yerelinde, mahallinde daha güzel yapılacağına inandığımız için bu noktada değerli başkanımızın talebini bizler de kabul ettik. Biz binalarını daha önceden hazırladık, bundan sonrasında değerli Başkanım en güzel şekilde vatandaşlarımıza hizmeti yerine getirecektir. Kendilerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun inşallah” dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.