Hava Durumu

Gölcük'te Diyanet Gençlik Merkezi hizmette

Gölcük Belediyesi’nin meclis kararı ile İlçe Müftülüğüne tahsis ettiği eski sağlık ocağı binası, Diyanet Gençlik Merkezi’ne dönüştürülerek gençlerin hizmetine açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 14:33
Kaynak: IGF
Gölcük'te Diyanet Gençlik Merkezi hizmette

KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediyesi'ne ait olan, daha önce Yeşilbahar Sağlık Ocağı olarak kullanılan bina, Gölcük Belediye Meclisi’nin 25.02.2021 tarihinde aldığı kararla Gölcük İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilmişti. Tahsisin ardından başlatılan çalışma ile gençler için tam bir sosyal merkez haline gelen Diyanet Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Özenle yapımı tamamlanan 3 katlı Diyanet Gençlik Merkezi, gençlerin verimli ve hoşça vakit geçirebilecekleri şekilde tasarlandı. Merkezde, spor alanı, ders çalışma sınıfları ve kütüphane, kafeterya ve toplantı alanları bulunuyor.

GENÇLERİN YETİŞMESİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Hizmete açılan merkezde incelemeler yaparak bilgiler alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Sportif faaliyetlerden, ders çalışma alanlarına kadar, geleceğimizin teminatı gençlerimizin yetişmesine büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm gençlik merkezinin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.