Hava Durumu

BUSİAD Mutfak 2 bin kişiyi doyuruyor

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD), şimdi de Hatay'ın Samandağ ilçesinde kurulan sahra mutfağında sıcak yemek ihtiyacını gideriyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 12:15
Kaynak: IGF
BUSİAD Mutfak 2 bin kişiyi doyuruyor

BURSA (İGFA) - Bölgeye ilk günlerde giden Bursalı kardeşler Kamil ve Mehmet Durkut’un mobil mutfağının ihtiyaçlarını gidermeye başlayan BUSİAD, ramazan ayı boyunca da üyelerinden gelen yardımlarla hizmet verecek olan BUSİAD Mutfağında gerek kuru gıdaların, gerekse servis malzemelerinin teminini gerçekleştirecek.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Türkiye'yi derinden sarsan depremin yaralarını sarmak için çalıştıklarını söyledi.

İlk günden bu yana vicdan sahibi, yardımsever bir millet olduklarını gösteren vatandaşlara şükranlarını ileten Küçükkayalar, Bursa iş dünyasının da bu konuda çok iyi bir sınav verdiğini ifade ederek, "Samandağ’da günde 2 bin kişiyi doyuran mobil mutfağımızın devamlılığı için başta üyelerimiz olmak üzere herkesi göreve davet ediyoruz. Buradan Kamil ve Mehmet Durkut kardeşlere de özel bir teşekkürü borç biliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.