Hava Durumu

Bursalı veterinerden 'bir kap su, bir kap mama' çağrısı

Dünya Türk Birliği Güney Marmara ve Bursa Bölge Başkanı, CANVET Veteriner kliniği sahibi Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, soğuk havalarda içecek ve yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanları için çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2023 21:15
Kaynak: IGF
Bursalı veterinerden 'bir kap su, bir kap mama' çağrısı

BURSA (İGFA) - Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, vatandaşlara, soğuk havalarda içecek ve yiyecek sıkıntısı çeken sokak hayvanları için herkesin evlerinin ve dükkanlarının kapısının önüne bir kap su bir kap mama bırakması çağrısında bulundu.

Sokak hayvanları için önemli açıklamalarda bulunan Dünya Türk Birliği Güney Marmara ve Bursa Bölge Başkanı, CANVET Veteriner kliniği sahibi Veteriner Hekim Ahmet Metin Alkan, seslerini duyuramayan sahipsiz hayvanların kış mevsimi ile beraber gelen soğuk havanın getirmiş oldukları yemek, barınak ve su bulma gibi zorluklarla mücadele ettiğine dikkati çekerek, "Allah olan sokak hayvanları için belirli günlerde ‘Bir Kap Su, Bir Kap Mama’ bırakarak bizde sokak hayvanlarımıza destek olalım. Bu mücadelemizde siz sevgili hayvansever dostlarımızın desteği önce onlar, sonra bizler için çok değerli. Unutmayalım, hayat hep birlikte ve paylaşınca güzel” dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.