Hava Durumu

Bursa Yıldırım'da derse 'salep' molası

Yıldırım Belediyesi’nin iyilik gönüllüleri Değirmen Gençlik ekibi, Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan yerleşkesi kütüphanesinde final sınavlarına çalışan öğrencileri düşünerek ‘Yoğun Çalışma Temponuza Tatlı Bir Mola’ sloganıyla ders çalışan gençlere salep ve çikolata ikramında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 13:46
Kaynak: IGF
Bursa Yıldırım'da derse 'salep' molası

BURSA (İGFA) - Ders çalışmaya ufak bir mola verip saleplerini içen öğrenciler, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a ve Değirmen Gençlik Hareketi gönüllülerine teşekkür etti.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gönüllü gençlerin ‘İyilik İçin Harekete Geç’ sloganıyla ilçeye dair sosyal sorumluluk projeleri ürettiklerini belirtti.

Değirmen Gençlik projesi ile gençlerin Yıldırım’da daha çok söz sahibi olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım ilçemizde bugüne kadar geleceğimiz olan gençlerimiz ile birçok projeyi hayata geçirdik. Gençlerimizin enerjileri ve fikirleriyle Yıldırım’ın dört bir yanında iyiliği ve güzelliği yaymaya gayret ediyoruz. Yıldırım için harekete geçmek isteyen ve ilçeye dair fikirleri olan tüm gençlerimizi Değirmen Gençlik ekibimize katılmaya ve iyilik için harekete geçmeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.