Hava Durumu

Adıyamanlı çocukların yüzleri orta oyunuyla güldü

Adıyaman da bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) oyuncuları, sergiledikleri çeşitli oyunlarla depremzede çocukların yaşadıkları olayı bir nebzede olsun unutturmaya çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 08:45
Kaynak: IGF
Adıyamanlı çocukların yüzleri orta oyunuyla güldü

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi depremin ilk anında olduğu gibi deprem sonrasında da bölgede etkin bir rol üstleniyor. Yaraların sarılması için âdeta seferber olan Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan temizliğe birçok alanda faaliyet yürütüyor. Tüm bunların yanı sıra çocuklar için de birçok çalışmaya imza atan Ordu Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çocukları unutmuyor.

 DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜ OBBKT İLE GÜLÜYOR

Adıyaman’da yaraları sarmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, her gün Adıyaman merkez de olduğu gibi kırsal mahallere de giderek burada çocuklar için etkinlikler düzenliyor. OBBKT oyuncularının da yer aldığı etkinliklerde çocuklara hediyeler dağıtılırken çeşitli tiyatro oyunları oynanıyor.

ÇOCUKLAR PROGRAMLARA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Adıyaman’da her gün farkı çadır kent ve kırsal mahallelerde oyunlar sergileyen tiyatro oyuncuları sergilendikleri çeşitli oyunlarla çocukların yüzünü güldürüyor. Meddah Abiyle Hikâyeler, İbiş ile Memiş, Karagöz-Hacivat (hayal perdesi), Palyaço Dans Öğreniyor, Nasrettin Hocayla Kıssadan Hisseler, Fındıkgiller ve Kel Oğlan oyunları ile eğlenen çocuklar programlara yoğun ilgi gösteriyor.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.