Hava Durumu

Özdağ'dan 'İçişleri' mesajı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabından, "CHP Gençlik Kolları duvarları 'Suriyeliler gidecek' yazılarıyla boyadı" başlıklı bir video haberi alıntılayarak mesaj verdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 10:02
Kaynak: IGF
Özdağ'dan 'İçişleri' mesajı!

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek" dedi.

"İÇİŞLERİ BAKANI OLARAK BEN YOLLAYACAĞIM"

Özdağ, paylaşımında, "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/umitozdag/status/1661255627308507137

Özdağ'ın CHP Genel Başkanı ve Millet İttiafakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turuna ilişkin bugün saat 11'de ortak basın açıklaması yapması bekleniyor.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.