Hava Durumu

Bursa'da Atış Şirketler Grubu'ndan Atışfest yatırım festivali!

Başta Bursa'nın pek çok yerinde olmak üzere, birçok şehirde yatırım ve girişimleriyle adından söz ettiren, sektörün adeta lokomotif markalarından biri Atış Şirketler Grubu’nun, yeni yatırım fırsatlarını tanıtmak, şehre değer katacak yeni girişimlerini ve projelerini kamuoyu ile paylaşacağı AtışFest 15 Ekim Cumartesi günü başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2022 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2022 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.venushaber.com/
Bursa'da Atış Şirketler Grubu'ndan Atışfest yatırım festivali!

Türkiye’deki şu ana kadar yapılmış en büyük karma projeyi, yani DownTown Bursa’yı gerçekleştirerek, sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açan, perakende ve inşaat sektöründe de pek çok yenilikle tanıştıran Atış Şirketler Grubu, 15 – 29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek, AtışFest ile eğlence dolu bir yatırım festivalini başlatıyor.

Bursa'da yatırım festivali

Bursa'da Atış Şirketler Grubu'nun CEO’su Ahmet Atış, festivale katılan 7’den 70’e herkesin DownTown Eğlence ve Yaşam Merkezi’nin ayrıcalıklarından faydalanması ve yatırımcılar için yeni fırsatlara imza atacaklarını vurguladı. Atış Şirketler Grubu olarak hemen her gelir seviyesine ayrı ve yeni bir yatırım fırsatını da bu festivalde duyuracaklarının altını çizen Ahmet Atış, “Tüm yatırımcıları heyecanlandıracağına inandığımız yeni nesil yatırım modelimiz, küçük bütçelerle büyük kazanımlar elde etme fırsatı verecek. En önemlisi de bu kazanımların istikrarlı ve güvenli olması. Yeni nesil yatırım modelimiz katılımcılarımıza finansal anlamda kazanç sağlarken, şehrimizin değerine de değer katacak.” diye konuştu.

Atış Şirketler Grubu'ndan yatırım festivali

Bursa'daki DownTown'da  gerçekleştirilecek AtışFest’te katılımcıların, yeni nesil yatırım fırsatlarının yanında, dünyaca ünlü sirk gösterilerini, workshopları, ünlü yazarların söyleşilerinden yemek atölyelerine kadar, tiyatro gösterileri ve konserleri izleyebilme gibi pek çok fırsatı da sunan muhteşem etkinlikler dizisi 15 gün boyunca devam edecek. Emir Ersoy ve orkestrası, Ede Baba, Ayhan Sicimoğlu ile Mert Fırat ve Özge Fışkın’ın konserleriyle renklendireceği festivalde, ayrıca çocuklar için atölyeler, Alice in Wonderland on Ice Sirk Gösterisi, kukla oyunları ve tiyatro gösterileri sergilenecek. Ayrıca Zeytin ağacı dizisinin ardından, adından sıkça söz ettiren Kuantum Drama Uzmanı ve Aile Dizimi Uygulayıcısı Tuna Tüner de bu festivalde söyleşi yapacak. Festivalin devamlılığı 29 Ekim'e kadar sürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.