Hava Durumu

Teknopark İstanbul'da 6'ncı buluşma

Teknopark İstanbul'un "Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma" etkinliği 6’ncı kez düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2022 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2022 18:15
Kaynak: IGF
Teknopark İstanbul'da 6'ncı buluşma

İSTANBUL (İGFA) - Teknopark İstanbul’da çalışmalarını sürdüren ulaştırma ve lojistik odaklı 8 girişim, 6’ncısı gerçekleşen “Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma" etkinliğinde yatırımcılar ve kurumsal firma temsilcileri ile buluştu.

Türkiye girişimcilik ekosisteminin en büyük destekçilerinden Teknopark İstanbul, kuluçka merkezi Cube Incubation aracılığıyla gerçekleştirdiği girişimci- yatırımcı ve firma buluşmalarının altıncısını 20 Ekim’de düzenledi. "Açık Kapı: İş Dünyası ile Buluşma" adıyla Kurtköy’deki Teknopark İstanbul yerleşkesinde gerçekleştirilen etkinlik, hem girişimcilerin projelerini hayata geçirmelerine destek veriyor hem de sermaye desteği bulmaları için yatırımcılar ile aralarında köprü görevi görüyor.

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation’da düzenlenen buluşmada güçlü kurum ve firmalar, ulaştırma ve lojistik odaklı girişimleri tanıma imkânı buldu.

Yeni ortaklıkların oluşmasına zemin hazırlayan girişimci-yatırımcı ve firma buluşmasında toplam 8 girişim, proje ve ürünlerini yatırımcılara ve kurumsal firma temsilcilerine bire bir anlatarak iş birliği ve sermaye desteği bulma şansı yakaladı.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.