Hava Durumu

Muğla'da Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk ile birlikte 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü münasebetiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Süs Bitkileri Üretim Tesisini ziyaret etti. Tesiste çalışan kadınların gününü kutlayan heyet, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hediyelerini takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2022 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2022 17:16
Kaynak: IGF
Muğla'da Dünya Kadın Çiftçiler Günü kutlandı

MANİSA (İGFA) - 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk ile birlikte program düzenledi. Program kapsamında ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Süs Bitkileri Üretim Tesisi ziyaret edildi. Ziyarette Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da yer aldı. Şehzadeler ilçesi Karaoğlanlı Mahallesi'nde bulunan Süs Bitkileri Üretim Tesisinde çalışan kadınlarla bir araya gelen heyet, Dünya Kadın Çiftçiler Gününü kutladı.

Programda konuşan Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, "Kadınların emeğinin olduğu her işin güzelleştigini görüyoruz. Sizler de şehrimizi güzelleştiriyorsunuz. Hepinizin emeğine sağlık. Bir kez daha Dünya Kadın Çiftçiler Gününüz kutlu olsun" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu,  "15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Gününüz kutlu olsun. Bugün Tarım ve Orman İl Müdürümüz Metin Öztürk ile birlikte program düzenledik. İlk olarak da kendi personelimizle buluşmak istedik. Şehrimizi için yaptığınız tüm çalışmalar adına teşekkür ediyorum. Alın terinizle, emeğinizle şehrimize değer katıyorsunuz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün selamlarını iletiyor ve gününüzü tekrardan kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hediyeleri, Süs Bitkileri Üretim Tesisinde çalışan kadınlara takdim edildi. Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaret noktalandı.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.