Hava Durumu

Yurtiçi Kargo, sektörünün en başarılı markası seçildi

Yurtiçi Kargo açıklanan sonuçlara göre kargo sektörünün en başarılı markası oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2023 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.venushaber.com/
Yurtiçi Kargo, sektörünün en başarılı markası seçildi

Tüketici çözüm platformu Şikayetvar, kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre, yılın en kusursuz müşteri deneyimine sahip markalarını belirledi. Açıklanan sonuçlara göre kargo sektörünün en başarılı markası Yurtiçi Kargo oldu.



Kullanıcıların, hizmet aldığı markalarla ilgili şikâyetlerini yazdığı, şikâyet sonrasında alınan aksiyonları da puanladığı bir sisteme sahip olan Şikayetvar, her yıl Mart ayında on binlerce müşterinin geri bildirimleriyle oluşan kusursuz müşteri deneyimine sahip markaları ilan ediyor. Bu yılın sonuçlarına göre Yurtiçi Kargo bu yıl da dördüncü kez üst üste kargo sektörünün en başarılı markası oldu. Kazanılan birincilikle ilgili açıklamalarda bulunan Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, “Bugün Şikayetvar platformu tarafından “Kargo sektörünün en kusursuz müşteri deneyimini sunan markası” olarak ilan edildik ve gururluyuz. Ödülümüzü, afetlerin, salgınların görünmez kahramanları kuryelerimiz adına kabul ediyoruz” dedi.



1982 yılında Türkiye’nin ilk özel kargo şirketi olarak çıktıkları yolda, hedeflerinden sapmadan ilerlemeye devam ettiklerini ifade eden Fatih Önyol, “Bugün geldiğimiz noktada sektörün en yaygın şube ağına, en deneyimli personeline ve en yüksek personel sayısına sahip kargo şirketiyiz. Gücümüzü deneyimden ve eğitimden alıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.