Hava Durumu

Çadırkent’te 8 Mart kutlaması yapıldı

Kahramanmaraş’ta bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, depremzede kadınlara kişisel bakım seti ve hijyen paketi hediye etti, günlerini kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.venushaber.com/
Çadırkent’te 8 Mart kutlaması yapıldı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, eşi Havva Bıyık ile birlikte çadırkentleri ziyaret ederek, depremzede kadınlara kişisel bakım seti ve hijyen paketi hediye etti, günlerini kutladı.

Muzaffer Bıyık, " Her zaman olduğu gibi depremde de en çok kadınlarımız fedakarlık yapıyor"

Eşi Havva Bıyık ile birlikte Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde çadır kentleri ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Depremzede kadınlara kişisel bakım seti ve hijyen paketi hediye eden Başkan Muzaffer Bıyık, "Toplumumuzun birleştirici ve koruyucu unsuru olan kadınlarımız, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir. Her zaman olduğu gibi depremde de en çok kadınlarımız fedakarlık yapıyor. Depremin acısını bir nebze de olsa hafifletmek ve 8 Mart’ta yüzlerinde küçük de olsa bir tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize. Bir kez daha başta depremzede kadınlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.