Hava Durumu

Ziraat Bankası’nın Yeni Kredi Kampanyası Başladı

Ziraat Bankası yeni başlattığı kampanya doğrultusunda, Ziraat hesabı bulunan ya da banka kartı bulunan kişilere yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Bankanın sunmuş olduğu fırsatlar ise haberin devamında yer alıyor…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2023 03:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2023 03:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.venushaber.com/
Ziraat Bankası’nın Yeni Kredi Kampanyası Başladı

Günümüzde yaşanan alım gücünün düşmesi gibi sorunlardan dolayı, bazı kişiler nakit ihtiyacı hissedebiliyor. Bu ihtiyacı giderebilmek adına bankalar sıklıkla kampanya sunuyor. Bu kampanyalar arasında Ziraat Bankası’nın fırsatları da sıklıkla yerini aldığı için şimdilerde yeni bir kampanya daha başlattı. Ziraat Bankası, kendi bankasında hesabı bulunan müşterileri için düşük faizle kredi çekebilme imkânı sunuyor. Aynı zamanda 36 ay vade seçenekleri ve düşük faiz ile kolaylıkla ödeme imkânı da sağlanıyor.

Kredi Detayları

Ziraat Bankası’nın sunduğu kredi detaylarına inildiğinde, öncelikle kişinin Ziraat Bankası’ndan hali hazırda bir banka kartı bulunması gerekiyor. Aynı zamanda 36 ay vade seçeneği sayesinde çekilen miktar daha kolay ve uzun vadelerle ödenebiliyor. Faiz oranları çekilen miktara göre belirlense de genel olarak düşük faizli sunulduğu için daha kolay bir ödeme imkânı sağlanıyor.

Kimler Yararlanabilir

Ziraat Bankası’nın sağladığı kampanyalardan yararlanmak için Ziraat Bankası müşterisi olmak ya da hali hazırda aktif bir banka kartının bulunması gerekiyor. Aktif Ziraat Bankası hesap kartına sahip olan kişiler bu kampanyadan yararlanmak için kolaylıkla başvuruda bulunabilir. Başvuru onaylandığında ise kredinizi hızlıca çekmeniz mümkün. Çünkü çekilen kredi tutarı hızlı bir şekilde hesaplara aktarılır. Ayrıca mobil bankacılık üzerinden başvurmak mümkün olduğu için belgesiz bir şekilde anında işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için Ziraat Bankası’nın sunduğu krediye başvurmak yeterli olacaktır. Ayrıca vade konusunda 24 ay ve 36 ay vade seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Düşük faiz oranları sayesinde çekilen miktara göre kolay bir ödeme imkânı sunuluyor.

Kredi Kampanyası Ne Zaman Sona Eriyor

Mayıs ayı içerisinde başlatılan kampanya önümüzdeki 10 gün içerisinde de geçerli olacak. Bu süre içerisinde başvurarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle hem kısa süre içerisinde nakit ihtiyacınızı gidermek hem de daha sonrasında kolay bir ödeme imkânından yararlanmak mümkün oluyor.

Güncel olarak sunulan bu kampanyada ise Ziraat Bankası özellikle kendi müşterilerine özel düşük faiz oranları ile kredi imkânı sağlıyor. Bu doğrultuda hızlı bir şekilde başvuruda bulunarak daha sonrasında hızlıca nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.