Hava Durumu

TOBB'dan depremzedelere iftar ikramı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Yemeksepeti işbirliğiyle, Adıyaman'da yaşayan depremzedeler için kurulan çadırda Ramazan ayı boyunca iftar yemeği ve Ramazan Bayramı'nda yemek dağıtımı gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2023 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2023 09:45
Kaynak: IGF
TOBB'dan depremzedelere iftar ikramı

ADIYAMAN (İGFA) -  Türkiye’de hızlı ticaretin öncüsü Yemeksepeti ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Adıyaman'daki depremzedelere destek olmak amacıyla TOBB tarafından kurulan çadırda iftar yemeği dağıtma projesini hayata geçirdi.

TOBB çadırında ramazan ayı süresince ve Ramazan Bayramı'nda ihtiyaç sahibi bin kişiye, 35 öğün yemek dağıtımı yapılmasına başlandı. İşbirliği kapsamında toplam 35.000 öğün yemek dağıtımı yapılmış olacak. 

Ramazan ayının ilk günü itibariyle başlayan yemek dağıtım organizasyonu, Ramazan Bayramı'nın son gününe kadar devam edecek. Yemekler, özenle hazırlanmış menülerden oluşacak ve hijyen kurallarına titizlikle uygun bir şekilde hazırlanarak dağıtılacak. 

Yemeksepeti ve TOBB'un bu anlamlı işbirliği ile Adıyaman'da yaşanan depremin ardından bölgedeki vatandaşlara yardımcı olunması amaçlanıyor. 1000 kişilik oturma kapasitesine sahip olan TOBB çadırında depremzedelerin, Ramazan ayında iftarlarını daha huzurlu ve rahat bir şekilde açabilmeleri hedefleniyor.

Deprem bölgesinde yardım çalışmaları devam edecek

Konuyla ilgili TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu şunları söyledi: "Yemeksepeti ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde, Adıyaman'da yaşayan depremzede vatandaşlarımıza bu zor dönemde bir nebze de olsa katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize. Adıyaman dışında Elbistan, İslahiye, Kırıkhan ve İskenderun’da kurulan çadırlarımızda yemek dağıtım hizmetimiz devam ediyor. Bölgedeki çalışmalarımızı çok yönlü biçimde sürdürmeye devam edeceğiz.”

Yemeksepeti CEO'su Mert Baki ise "Adıyaman'daki depremzedelere yardım eli uzatmak amacıyla TOBB ile işbirliği yaparak, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı boyunca yemek dağıtımı gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Yemeksepeti olarak depremin ilk gününden itibaren tüm imkanlarımızı seferber ettik, etmeyi de sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: IGF

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.