Hava Durumu

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'dan dev yatırım hamlesi!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'ın konuk olduğu ve 10 farklı radyo frekansından eş zamanlı ortak yayınlanan program büyük ilgi gördü. Sevilen belediye başkanı Kanar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2022 23:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2022 23:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.venushaber.com/
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar'dan dev yatırım hamlesi!

Sunuculuğunu Hasan Şirin'in yaptığı ve 10 radyoda eş zamanlı ortak yayınlanan 'Bursa'da Gündem' programının bu haftaki canlı yayın konuğu Mustafakemalpaşa'nın fenomen Belediye Başkanı Mehmet Kanar oldu.

Fenomen Başkan Mehmet Kanar'dan 500 milyonluk yatırım!

Gündeme dair çarpıcı açıklamalar yapan Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa ilçesine içme suyu ve kanalizasyon için 500 milyon değerinde yatırım yapıldığını söyledi. Fenomen Başkan Kanar, 'Kriz ve pandemi olmasına rağmen ilçede yaşayan tüm vatandaşlara aralıksız hizmet sunduk. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başta olmak üzere vekillerimiz Mustafa Esgin ve desteğini esirgemeyen tüm vekillerimize, il başkanımıza teşekkür ediyorum' dedi.

Başkan Mehmet Kanar'nda içme suyu ve kanalizasyon sorununa dev çözüm!


Ak Parti'nin önemli aktörü ve son başbakan Binali Yıldırım'a geçirdiği talihsiz kaza için geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kanar, 'Değerli büyüğümüz Binali Yıldırım çok şükür bir şeyi yok. Ucuz atlattı. Bu vesileyle kendi ve şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum' şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.