Hava Durumu

Mehmet Kanar'dan kararlı paylaşım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun önderliğinde Bursa'da yapılan şafak operasyonunda çok sayıda gözaltı gerçekleştirdi. Diğer yandan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sosyal medya hesabından bu illetten kurtulmak için mücadelenin devam edeceği mesajını yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2022 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2022 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.venushaber.com/
Mehmet Kanar'dan kararlı paylaşım

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun önderliğinde Bursa'da yapılan şafak operasyonunda çok sayıda gözaltı gerçekleştirdi. Öte yandan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, sosyal medya hesabından bu illetten kurtulmak için mücadelenin devam edeceği mesajını bildirdi. 

Mehmet Kanar paylaştı 

Uyuşturucu madde içimi ve satılmasını önlemek konusunda yürütülen topyekün mücadele tüm hızıyla devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun komutasında Bursa'nın çeşitli yerlerinde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda gözaltılar yapıldı Gerçekleşen başarılı operasyonlardan sonra duruma dikkat çekmek isteyen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, 'Türkiye bu illetten kurtulacak!' paylaşımıyla hasas konuda kararlı olduğunu takipçilerine duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.