Hava Durumu

AYMNET sınırsız gelir sağlama imkânı sunmayı planlıyor

Tüm ürünlerini yerli ve milli kaynaklarla üretebilen ilk ve tek Türk doğrudan satış şirketi olmak isteyen AYMNET'in Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sağlam, "Pandemi ile önem kazanmış esnek çalışmaya ve ek gelir kazanmaya dayalı bir "Hibrit" modeli gelişti.'' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2023 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.venushaber.com/
AYMNET sınırsız gelir sağlama imkânı sunmayı planlıyor

2023 yılına Türkiye Yüzyılı olarak başlanırken, Bursa'da da 0 yerli ve milli AYMNET firması yükselişiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

AYMNET sınırsız gelir sağlayacak 

Tüm ürünlerini yerli ve milli kaynaklarla üretebilen ilk ve tek Türk doğrudan satış şirketi olmak isteyen AYMNET, ayrıca sektöre yön veren, pazarında lider şirket olmayı hedefliyor. Giderek yoğunlaşan yaşamın tadını daha kaliteli çıkarmak için müşterilerine ve üyelerine sağlığını koruma ve aktif olma imkânı sunan doğal ürünler geliştirmek ve üretmeyi kendine misyon edinen AYMNET, tüm Türkiye'ye yer alan ailesinin bir ferdi olarak gördüğü üyeleri birlikte büyümek ve gelişmek için emeğe dayalı, adil, eşitlikçi bir girişimci iş planı ile sınırsız gelir sağlama imkânı sunmayı planlıyor.

AYMNET kara bulutları dağıttı 

Pandemi ile birlikte küresel ölçekte ekonomik düzen ve buna bağlı çalışma yöntemlerinde köklü değişiklikler meydana geldi. Ekonomik durgunluklar ile işsizlik sorunu artarken, satın alma gücündeki düşüşler bütün kesimleri zorlamakta ve geleneksel kazanç modellerinin sorgulanmasına yol açtı. Özellikle çalışma hayatına yeni başlayan kadın ve gençlerin karamsarlığa düştüğü bu dönemde "Hibrit" ile yeni bir model ortaya koyan bir firma olan AYMNET adeta kara bulutları dağıttı. Peki nedir bu model? En yetkili ağız olan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İlhan Sağlam'dan bilgileri almak için sorduk.

''Bu model aslında yeni bir model değil''

Şirket hakkında bilgiler veren AYMNET Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sağlam, "Bu model aslında yeni bir model değil. Pandemi ile önem kazanmış esnek çalışmaya ve ek gelir kazanmaya dayalı bir model. Bu model temel de mevcut işinizi bırakmadan ya da tamamen bu işe odaklanarak gençlerimizin ya da kadınlarımızın çalışabileceği bir model. Ürünlerimizi kullanıp memnun kaldığınız takdirde bu memnuniyetinizi etrafınıza anlatıp onların da bu ürünleri alması halinde onların aldıkları ürünün fiyatı üzerinden komisyon veriyoruz. E-ticaret sitemiz üzerinden açılan üyelikleri ve elde ettikleri link üzerinden satış yapabilmekte, satış ekibi kurabilmektedirler. Online olarak kazançları ekranlarına yansımaktadır. Ayrıca işyeri dışında kurulan sözleşmeler yönetmeliği kapsamında yasal bir ödeme olup, bu ödemenin vergisini şirketimiz devlete yapmaktadır. Yani durum tamamen yasaldır" dedi.

''AYMNET sektöründe 4 devlet üniversitesi ile işbirliği anlaşması olan tek şirkettir''

AYMNET hakkında öne çıkan başlıklardan da bahseden Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sağlam, "Her yıl büyüyen gıda takviyeleri, sağlıklı içecek, kişisel bakım, kadın sağlığı, kozmetik ve temizlik ürün gruplarından oluşan ürün ailemiz 75 çeşittir. Hepsi özel bir şekilde ar-ge süreçleri sonucunda formülize edilmiştir. Örneğin, sedef, egzama ve alerji için geliştirilen "AYMIX Pro" serimiz Teknoparkta ve KOSGEB AR-GE İNOVASYON fonu tarafından finanse edilen ve 2 yıl süren bir proje ile geliştirilmiştir. AYMNET sektöründe 4 devlet üniversitesi ile işbirliği anlaşması olan tek şirkettir. Ürünlerimizi geliştirmekten, kurumsallığımızın ve sürdürülebilirliğimizin geliştirilmesine, kalitemizin geliştirilmesinden girişimcilerimizin eğitimine kadar bu üniversiteler ve buradaki bilim insanlarıyla çalışmaktayız. Ayrıca Türkiye'de bilindik en büyük markaların da dahil olduğu KALDER ile ulusal kalite hareketi yolculuğunda değerlendirilmekteyiz. Türkiye çapında 100 bin müşteri ve girişimci ağına ulaşmış başarılı tamamen yerli ve milli bir şirketiz" diyerek sözlerini tamamladı. AYMNET hakkında öne çıkan başlıklardan da bahseden Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sağlam, "Her yıl büyüyen gıda takviyeleri, sağlıklı içecek, kişisel bakım, kadın sağlığı, kozmetik ve temizlik ürün gruplarından oluşan ürün ailemiz 75 çeşittir. Hepsi özel bir şekilde ar-ge süreçleri sonucunda formülize edilmiştir. Örneğin, sedef, egzama ve alerji için geliştirilen "AYMIX Pro" serimiz Teknoparkta ve KOSGEB AR-GE İNOVASYON fonu tarafından finanse edilen ve 2 yıl süren bir proje ile geliştirilmiştir. AYMNET sektöründe 4 devlet üniversitesi ile işbirliği anlaşması olan tek şirkettir. Ürünlerimizi geliştirmekten, kurumsallığımızın ve sürdürülebilirliğimizin geliştirilmesine, kalitemizin geliştirilmesinden girişimcilerimizin eğitimine kadar bu üniversiteler ve buradaki bilim insanlarıyla çalışmaktayız. Ayrıca Türkiye'de bilindik en büyük markaların da dahil olduğu KALDER ile ulusal kalite hareketi yolculuğunda değerlendirilmekteyiz. Türkiye çapında 100 bin müşteri ve girişimci ağına ulaşmış başarılı tamamen yerli ve milli bir şirketiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.