Hava Durumu

Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı

Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi İstiklal ve Hürriyet caddesinde seyir halinde olan otomobiller kavşakta çarpıştı. polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.venushaber.com/
Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı

Bilecik'te 3 kişinin yaralandığı, bir yayanın saniyelerle araçlardan birinin çarpmasından kurtulduğu trafik kazası anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza; Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi İstiklal ve Hürriyet caddelerinin kesiştiği kavşakta meydana geldi. İstiklal Caddesi üzerinden Halime Hatun Kız Yurdu istikametine seyir halinde olan Hüseyin T. yönetimindeki 11 AT 773 plakalı otomobil ile Hürriyet Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Basri Y. idaresindeki 41 NF 180 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

Kazada sürücü Hüseyin T. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Selma K. ile Hatice Ö. yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis, polis, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanene kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.


Kaza anı çevrede bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kaza anında bir yayanın saniyelerle araçlardan birinin çarpmasından kıl payı kurtuldu görüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.